Actualitate

Taxe şi impozite mai mari în 2011

Veste proastă pentru locuitorii municipiului Câmpina, în ultima lună a acestui an.

În cursul săptămânii trecute, dezbaterea pe marginea cuantumului taxelor şi impozitelor de la nivelul municipiului Câmpina pentru anul următor a avut loc pornind de la ideea că se va acorda reducere acelor persoane fizice care îşi vor plăti integral impozitele până în luna martie 2011, de la 10% la 7%.

Numai că, în cursul şedinţei de Consiliu Local, s-a hotărât ca această micşorare să nu mai fie acordată. Valoarea taxelor şi impozitelor, însă, va fi mai mare în 2011.
„Din păcate, taxele şi impozitele vor fi mai mari decât în anul 2010, pentru că acestea nu s-au mai modificat din anul 2007.
Dacă adunăm inflaţia din anii trecuţi şi dacă ne gândim la creşterea preţurilor, vedem că veniturile reale ale Consiliului Local au scăzut foarte mult în ultima perioadă. De aceea, aşa cum ne permite legea, am propus o creştere, în medie, cu 20% a taxelor şi impozitelor pentru 2011”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Câmpinenii au avut şi posibilitatea de a face propuneri cu privire la taxele şi impozitele pe care le plătesc, dar nu a fost înregistrată nicio sugestie. Unele taxe şi impozite vor rămâne, totuşi, la vechile valori, aşa cum este cazul taxei pentru eliberarea certificatului şi autorizaţiilor de construire, sau celei pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co