Actualitate

Ploiestenii isi pot achita si astazi datoriile catre bugetul local

Conducerea Serviciului Public Finanțe Locale (SPFL) Ploiești a anunțat că și astăzi, 1 octombrie, cetățenii își pot plăti taxele și impozitele locale fără penalități.

Termenul limită de plată pentru taxele și impozitele locale a fost 30 septembrie, însă pentru că această dată a picat într-o zi de duminică taxele și impozitele locale pot fi achitate și astăzi fără penalități.

Începând de mâine, 2 octombrie 2018, însă, pentru sumele neachitate la termenul scadent se calculează majorări de întârziere de 1% pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, până la data stingerii integrale a obligaţiilor fiscale datorate.

De asemenea, începând cu data de 2 octombrie 2018, SPFL Ploiești va demara acțiunile de recuperare a debitelor prin executare silită, începând cu emiterea somațiilor și a titlurilor executorii.

La ora actuală există peste 40.000 de ploieşteni care figurează în evidența SPFL la categoria rău-platnici. Mai exact, sunt peste 40.000 de contribuabili, persoane fizice, care au înregistrat debite, acestora alăturându-li-se alţi peste 1.400 de contribuabili persoane juridice.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co