Actualitate

Concurs poezie, la Ploiesti

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești organizează, în perioada 1 octombrie – 10 noiembrie a.c., cea de-a XVI-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Iulia Hasdeu”.

Acțiunea reprezintă un proiect cultural dedicat liceenilor (cursuri de zi) și copiilor din România. Anul acesta, concursul are și o secțiune pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-12 ani.

Pentru înscrierea în concurs se vor trimite: cinci poezii și un C.V. (Times New Roman, 12, cu diacritice), pe adresa de e-mail comunicare@casadecultura.ro. Înscrierile în concurs se pot face până la data de 1 noiembrie 2018.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 10 noiembrie, începând cu ora 12.00, la Muzeul Memorial B.P. Hasdeu din Câmpina.

Obiectivele acestui proiect sunt: descoperirea şi promovarea tinerilor talentaţi în domeniul literaturii, încurajarea elevilor în demersul de a scrie poezii și, nu în ultimul rând, menţinerea în atenţia publică a operelor personalităților culturii române, cum sunt B.P. Hasdeu și Iulia Hasdeu.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co