Social

Rezerviştii şi-au reales preşedintele

rezervistiLa Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina a avut loc, săptămâna trecută, Adunarea Generală Anuală a Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere (ACMRR) din localitate. În cadrul întâlnirii a fost ales preşedintele acestui organism.

De fapt, a fost vorba de o reconfirmare în funcţie. “Probabil camarazii mei au apreciat faptul că sunt dinamic şi că mă implic în viaţa socială”, a declarat colonelul în rezervă Marian Dulă, reales preşedinte al ACMRR Câmpina. “Sunt noţiuni care caracterizează prin excelenţă cadrele militare care şi după încetarea activităţii sunt marcate de aceste calităţi. A avea onoare înseamnă a fi cinstit, a-ţi iubi patria, a fi gata să ţi-o aperi până la sacrificiul suprem… A fi demn înseamnă a nu te apleca… şi a-ţi menţine prestigiul chiar şi în rezervă”, a spus colonelul în rezervă Viorel Bondoc, unul dintre membrii ACMRR Câmpina.

Oaspeţi locali
La Adunarea Generală Anuală au participat atât city-managerul municipiului Câmpina, cât şi preşedintele fondator al Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din localitate. “Am un respect deosebit pentru haina militară pentru că reprezintă ordine, disciplină, onoare – în primul rând-, corectitudine…, ceea ce unora dintre noi ne lipseşte. Din punctual meu de vedere, această asociaţie are în mine oricând un sprijin”, a declarat city-managerul municipiului Câmpina, Remus Bădulescu.
ACMRR a fost înfiinţată în anul 1992. “Pe perioada respectivă   ne-am desfăşurat activitatea în aşa fel încât să ne susţinem statutul nostru de cadre militare şi vrem să participăm şi în continuare la activităţile din localitate, astfel încât să creştem onoarea şi demnitatea municipiului Câmpina”, a spus fondatorul ACMRR Câmpina, colonelul în rezervă Mircea Mihăiescu.
Asociaţia îşi desfăşoară activitatea sub patronajul Ministerului Apărării Naţionale. Elena TOMA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co