Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Un primar vicecampion european

12730_148339535339727_1975256734_n►Locuitorii comunei Poiana Câmpina au cu se mândri. Pe lângă faptul că au un primar care pune mai presus de orice interesele cetăţenilor, Alin Moldoveanu este şi un sportiv de excepţie.

Dovada acestui lucru constă în medalia de vicecampion european obţinută recent la Eger, în Ungaria, unde a avut loc ediţia 2013 a Campionatului European de Karate. “A fost o competiţie foarte puternică, având în vedere numărul mare de ţări participante, respective 27 fără ţara gazdă, Ungaria.
Am făcut parte din lotul naţional şi pentru mine a fost o competiţie foarte puternică. Am pierdut finala cu Rusia, dar mergem înainte”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina şi actualul vicecampion european la karate, Alin Moldoveanu.

O altă realizare
Pe lângă titlul de vicecampion european, Alin Moldoveanu se poate mândri şi cu o altă realizare. “Un punct foarte important, însă, pentru mine prin acest campionat, este faptul că Federaţia Europeană de Karate SKDUN mi-a confirmat şi examenul de 5 dani”, a spus Alin Moldoveanu.
La competiţia din Ungaria au participat şi elevii karatistului Alin Moldoveanu. “Am cinci sportivi în lotul naţional. La fel, şi ei au pierdut, comparativ cu anul trecut… Am obţinut două medalii de argint şi două medalii de bronz”, a declarat Alin Moldoveanu.
Deşi are un palmares şi o activitate deosebit de fructuoasă în peisajul karate-ului, Alin Moldoveanu nu se opreşte aici. În luna octombrie va participa şi la Campionatul Mondial de Karate care va avea loc în Serbia! Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co