Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Investitori şi stadion nou în Poiana Câmpina

consiliu-poianaDorinţa primarului Alin Moldoveanu de a transforma comuna Poiana Câmpina în cea mai frumoasă şi bogată localitate din Prahova, prinde, încet, contur. În cadrul ultimei şedinţei de Consiliu Local s-a votat un proiect prin care în scurt timp în Poiana vor fi atraşi investitori importanţi, gata să ridice un stadion la standarde europene. „Mă bucur foarte mult că s-a votat şi le mulţumesc consilierilor. Mă bucură şi faptul că au fost şi reprezentanţii investitorilor, este vorba despre acel stadion care va putea găzdui şi meciuri europene”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
În cazul în care se va trece la treabă, se vor genera şi locuri de muncă. „Cel mai important lucru este că le-am atras atenţia şi rugăminte investitorilor, de a angaja persoane cu domiciliul în Poiana Câmpina. Astfel, atât Primăria cât şi consilierii locali se ţin de promisiunea de a atrage investitori şi creăm locuri de muncă. Unul dintre finanţatori a reuşit să cumpere, prin licitaţie, şi cantina de la Petroutilaj, pe care o va transforma într-un hotel şi automat şi aici vor fi create alte locuri de muncă”, a explicat Alin Moldoveanu.
Dacă lucrurile vor merge aşa cum este planificat, în maximum patru ani noul stadion din Poiana Câmpina va fi gata. E. T.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co