Actualitate

Stadionul “Ilie Oană” are Certificat de Securitate

Stadionul Ilie Oană din Ploiești are, începând de astăzi, certificat de securitate.

În această dimineață, arena a fost inspectată din nou în vederea acordării documentului respectiv, iar la finalul verificărilor s-a concluzionat că stadionul va putea găzdui meciuri oficiale de Liga a II-a în sezonul 2018-2019.

Potrivit unui comunicat al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, la verificări au fost prezenţi reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, col. Mihai Măntoiu şi lt. col. Constantin Simion, directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Lucian Rădulescu, precum şi reprezentanţii F.C. Petrolul Ploieşti, Cristi Vlad, şi al DTSJ Prahova, Romeo Ştefan.

„Vreau să le mulţumesc atât celor de la Inspectoratul de Jandarmi Prahova, cât şi celorlalte structuri implicate pentru sprijinul pe care ni l-au acordat în rezolvarea acestei probleme. Stadionul Ilie Oană este omologat pentru sezonul care urmează şi asta este cel mai important în acest moment pentru iubitorii fotbalului din Ploieşti”, a declarat directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co