Actualitate

Meciuri pe intuneric pe Ilie Oană?

Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești se confruntă cu riscul de a rămâne fără instalație de nocturnă și sonorizare.

Administratorul judiciar al S.C. F.C. Petrolul Ploiești SA s-a deplasat deja la stadion, ocazie cu care a anunțat intenția să realizeze o nouă evaluare a bunurilor mobile și a obiectelor de inventar în vederea valorificării acestora.

Stadionul a fost reabilitat în anul 2011 de Primăria Ploiești, iar ulterior, în baza unei hotărâri de Consiliu Local, a fost inclus în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Ploiești.

La acea dată, la proiectul de hotărâre a fost prezentată și lista bunurilor care figurau în anexa procesului verbal de recepție a lucrărilor, fiind vorba nu numai de imobilul în sine și de teren, ci și de scaune, casa de bilete, instalația de degivrare, instalația de drenaj, inclusiv o serie de echipamente precum instalația de sonorizare, nocturna și instalația video de supraveghere.

Acum, la peste șase ani de la semnarea procesului de recepție, potrivit unor surse, administratorul judiciar al S.C. Petrolul Ploiești S.A., respectiv societatea Via Insolv SPRL, și-a anunțat intenția de a realiza o nouă evaluare a bunurilor mobile și a obiectelor de inventar în vederea vânzării acestora.

Se pare că pe lista bunurilor respective, care au fost achiziționate de S.C. FC Petrolul Ploiești, în baza protocolului încheiat cu municipalitatea, ar figura inclusiv sistemul de iluminat, sistemul de iluminat arhitectural, sistemul de sonorizare și chiar o serie de termopane montate în zona spațiilor de la stadion.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co