Social

Apel umanitar – Au nevoie de ajutor!

CapturePrimăvara a venit, dar nu toţi prahovenii au puterea să se bucure. Printre noi sunt oameni pentru care cel mai frumos mărţişor ar fi o bucată de pâine pentru copiii lor.

Este şi cazul Vioricăi Constantin din Câmpina, mama a trei fetiţe, care privesc neajutorate lacrimile ce curg pe obrajii femeii. De şapte luni, aceasta trăieşte doar din pensia alimentară de 150 lei şi din alocaţiile celor mici. Întreaga sumă se duce pe chirie şi utilităţi. “Am o situaţie foarte dificilă şi nu mă descurc deloc. Nu am cu ce să întreţin fetiţele”, a declarat Viorica Constantin.
În urmă cu şase ani, Viorica a suferit o intervenţie chirurgicală la coloana vertebrală. Acest lucru o face să îşi găsească foarte greu un loc de muncă. „Am fost operată de o discopatie vertebrală. Pot munci cu normă de patru ore şi dacă aş găsi o slujbă aş munci pentru copiii mei, ca să ducă o viaţă mai bună”, a spus Viorica.
Apel la bunătate
Viorica aşteaptă acum să primească ajutorul monoparental de la Primăria Câmpina. Până se va întâmpla acest lucru, nu are posibilitatea să îşi hrănească cele trei fete: „Nu-mi ajunge să le cumpăr şi mâncare pe parcursul lunii respective. Rog persoanele care vor să mă ajute, care au credinţă în Dumnezeu, să mă ajute să am hrana necesară de zi cu zi!”
Singura persoană care o ajută şi o înţelege pe Viorica este Camelia, fata de 15 ani a femeii, care este elevă în clasa a şaptea la Şcoala Ion Câmpineanu din Câmpina. Cu toate că majoritatea fetelor de vârsta ei cochetează deja cu moda sau se bucură de ieşiri în oraş cu prietenii, adolescenta este privată de toate aceste lucruri… „Mă simt un pic altfel… Adică ei îşi pot permite, iar eu nu. Aş vrea să o ducem mai bine”, a mărturisit Camelia.
Persoanele care vor să ajute această familie o pot face donând alimente, haine sau jucării. Bunurile pot fi aduse la redacţia VP-TV din incinta Casei Tineretului din Câmpina.
Cei care vor să doneze bani îi pot vira în contul RO 56 CECE C001 946258497511. Elena TOMA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co