Social

Campanie umanitară – Faceţi copiii să zâmbească!

bianca-margaritNimic nu este mai înduioşător decât un copil care vrea să dăruiască din puţinul său unui alt copil. Bianca Mărgărit, o fetiţă din comuna Poiana Câmpina, i-a propus recent primarului Alin Moldoveanu să iniţieze o campanie umanitară cu ocazia sărbătorilor pascale.

Răspunsul edilului şef a fost prompt şi pozitiv.
„Domnişoara Bianca Mărgărit ne-a scris o scrisoare prin care ne roagă să o sprijinim într-o campanie umanitară pentru copiii din Poiana Câmpina. Salut această iniţiativă, îi mulţumesc domnişoarei şi ne vom implica, nu doar eu în calitate de primar, ci toţi colegii mei din instituţie. Fac apel şi la domnii consilieri locali să sprijinim această campanie”, a spus primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
„Eu şi mama mea am făcut curăţenie de primăvară în toată casa şi am descoperit că am foarte multe jucării cu care nu m-am mai jucat de mult şi m-am gândit să le donez. Am vorbit cu domnul primar şi ne-a venit ideea să donăm jucării şi hăinuţe copiilor nevoiaşi”, a explicat Bianca Mărgărit.

Când şi unde se colectează
Hăinuţele şi jucăriile care vor fi primite în această campanie vor ajunge la copiii cu probleme din şcoli şi grădiniţe, dar şi la familiile cu probleme sociale din localitate.
„Oamenii pot să aducă donaţiile la Primăria Poiana Câmpina. Noi vom împărţi afişe în toată comuna şi poate şi prin Câmpina”, a declarat Bianca Mărgărit.
Donaţiile se vor strânge în zilele de 24 şi 25 aprilie între orele 09:30-11:00 şi 18:00-20:00, la sediul Primăriei Poiana Câmpina.
„Rog cetăţenii din Poiana Câmpina şi chiar din localităţile limitrofe, în special din Câmpina, cei care au posibilităţi, să doneze, să ne sprijine în această iniţiativă a domnişoarei Bianca Mărgărit”, a făcut apel primarul Alin Moldoveanu. E. T.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co