Social

Campanie umanitară – “Iepuraşul vine la toţi copiii!”

campanie-umanitaraDupă o campanie umanitară reuşită în preajma sărbătorilor de iarnă, câmpineanul Sebastian Dumitrescu demarează acţiunea “Iepuraşul vine la toţi copiii!”.

Efortul este susţinut şi de Asociaţia Mara – un strop de speranţă. “Este vorba despre prima campanie pe care o derulăm cu ocazia sărbătorilor de Paşte. De cinci ani am făcut numai de Crăciun şi la cererea prietenilor care au participat în anii precedenţi, acum facem una şi de Paşte, pentru aceeaşi copii, respectiv de la Casa Ada Marinescu – Sf. Filofteia, Centrul de Plasament de la Brebu, de la Grădiniţa de pe Câmpiniţa şi pentru cazurile sociale care ne-au fost semnalizate”, a declarat voluntarul Sebastian Dumitrescu.

Când şi unde colectăm
Perioada de colectare a donaţiilor este 22 aprilie – 1 mai. “De această dată vom strânge rechizite, vom merge iarăşi pe hrană şi produse de igienă corporală: şampon, săpun, periuţe şi paste de dinţi, cele necesare îngrijirii zilnice corporale a copiilor. Punctele de colectare sunt aceleaşi ca data trecută: Clubul Live, de la Casa Tineretului, magazinul Outdoor&Bike – vis-à-vis de Şcoala Generală nr. 7 şi la sediul televiziunii VP-TV şi a ziarului Valea Prahovei, de la Casa Tineretului”, a explicat Sebastian Dumitrescu.
Persoanele care vor să se alăture campaniei umanitare pot lua legătura cu Sebi la numărul de telefon 0726-912.253 sau pe pagina de facebook www.facebook.com/groups/donatii.campina.
Împreună vom reuşi!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co