Imobiliare Valea Prahovei
Social

Breaza se mândreşte cu ele!

fete-din-breazaLocuitorii oraşului Breaza au cu ce se mândri. Trei eleve, de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” s-au calificat la faza naţională a concursului religios „Bucuria de a fi creştin”.

Pregătite şi susţinute de profesorul de religie, au reuşit să treacă de două etape ale concursului, cu rezultate maxime.
„Mi-a făcut plăcere să învăţ, am învăţat în aproape două zile. La concurs, când particip, am puţine emoţii, dar îmi trec repede. Sunt foarte fericită pentru că am participat”, a mărturisit eleva Alexia Banu.
„Cântecul acesta îmi transmite o linişte sufletească şi am înţeles că şi celor din jur, nu doar că le place, dar îi şi linişteşte. Şi eu simt la fel când îl cânt”, a spus Larisa Rapa.
„Pentru mine este ca o rugăciune, mă simt mai aproape de Dumnezeu, intru în comuniune cu El”, a declarat cea de-a treia participantă, Cristiana Preoteasa.
„Aveam trei secţiuni: interpretare text religios, poezie religioasă şi secţiunea cântare religioasă. Cele trei fetiţe s-au străduit să aducă, să zic aşa, premii şcolii. Nu neapărat ne-am gândit că obţinem locul I, dar la faza zonală am obţinut locul I la toate cele trei secţiuni”, a spus profesorul de religie Maricica Gâtă.
A fost prilej de bucuria şi când au ajuns la faza regională, care s-a disputat la Bucureşti.
Fetele din Breaza au ocupat primul loc şi de această dată. Etapa naţională se va desfăşura pe 20 mai, la Bucureşti, în Aula Patriarhală.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co