Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

S-au bătut pentru un penar

paruiala-2Scandal într-una dintre cele mai prestigioase şcoli generale din Ploieşti după ce o bătaie între două eleve de clasa a-VII-a a fost postată pe internet.

Fetele au fost filmate cu un telefon mobil în timp ce folosesc un limbaj vulgar și se păruiesc de mama focului. Cele două chiar au fost încurajate de colegi, împărţiţi în galerii, să continue să se lovească. Elevele s-au luat la harță în pauză, în sala de clasă, cât și în afara şcolii, după ce s-au certat pentru un penar. Incidentul le-a şocat pe cadrele didactice, care au declarat că fetele nu s-au mai comportat aşa niciodată. Acestea dau vina pe schimbările hormonale specifice vârstei, care ar putea fi un motiv al comportamentului violent. Incidentul nu ar fi ajuns la urechile profesorilor, dacă unul dintre colegii fetelor nu ar fi postat filmuleţele pe Youtube. Bătaia nu a fost anunţată conducerii şcolii şi nici măcar dirigintei celor două.

Măsuri disciplinare
Diriginta clasei a VII- a B a fost, poate, cea mai afectată de imaginile de pe internet, cu atât mai mult cu cât spune că a încercat mereu să vorbească cu copii şi să-i ajute. Nu s-a putut abţine, însă, să nu le facă morală. Cele două bătăuşe au ceva probleme de comportament. De reproşuri nu a scăpat nici băiatul care a făcut publice imaginile filmate cu telefonul mobil. Celor două eleve li se va scădea nota la purtare şi, în plus, vor fi eliminate trei zile de la şcoală.  O sancţiune disciplinară mai severă va primi colegul lor care le-a filmat  – nota 4 la purtare şi cinci zile de eliminare. În plus, părinţii celor trei elevi vor fi chemaţi la şcoală zilele următoare. Cadrele didactice susţin că incidentul este primul de acest gen.  R. E. u

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co