Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Rămân fără salarii?

„O situaţie unicat”… așa a caracterizat Dan Bujor, liderul sindical FSLI Prahova, faptul că personalul didactic şi cel nedidactic, din Câmpina, şi alte localităţi, s-ar putea să nu primească salariile pe luna martie. Cauza? Guvernanţii, atunci când au făcut calculele pentru buget, nu s-au gândit şi la această categorie de persoane, lucru care a dus la un deficit de 33%.
Aşa că reprezentanţii profesorilor au mers cu jalba în proţap la administraţia locală câmpineană. „Atunci când a fost proiectat și aprobat bugetul pentru învățământ, Ministerul Finanțelor a făcut un calcul foarte sec: aveți atâția elevi, înmulțim costul per elev, apoi împărțim la totalul cadrelor didactice, totalul persoanelor din învățământ, și ne dă un buget”, a declarat lider sindical FSLI, Dan Bujor.
Cei care lucrează în învăţământ nu vor să primească banii în tranşe. Fiecare are câte o rată pe la bănci, au facturi de plătit. Aşa că au venit cu o idee: până când se va pune problema unei rectificări de buget, să fie alocate sume din trimestrul III, pentru trimestrul I. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co