Turism

Principele Nicolae în vizită la Peleş

vizita-regala-la-peles-2Cel mai nou principe al României, Nicolae, a pornit în vizită prin ţară.

Nepotul regelui Mihai I a sosit, săptămâna trecută, la Sinaia, unde a vizitat Castelul Peleş, Pelişorul şi curtea exterioară.
Alături de Alteţă a fost şi logodnica sa, Rebeca, dar i-au fost aproape şi alţi membri ai Casei Regale. Principele a mai văzut muzeul, însă frumuseţea locului îl determină să revină în această zonă a Văii Prahovei cu orice ocazie.

Alteţă Regală
Fiul Principesei Elena, Nicolae a primit din partea bunicului său, Regele Mihai, decoraţia regală Nihil Sine Deo, într-o ceremonie desfăşurată la Palatul Elisabeta.
Potrivit Normelor Fundamentale adoptate la 30 decembrie 2007, Coroana României, alături de poziţia de Şef al Familiei Regale, se transmite Principesei Margareta, după care Principesei Elena, iar apoi Principelui Nicolae, acesta fiind al treilea în ordinea succesiunii.
Alteţa Regală s-a născut la Geneva, pe 1 aprilie 1985. Este acum în al doilea an de studii, la Universitatea din Londra. Îl preocupă sporturile în aer liber, a fost în câteva expediţii, cea mai interesantă fiind prima, în Africa, în 2003.
Deşi nu cunoaşte limba română, doreşte să afle mai multe lucruri despre țara noastră, din turneul pe care îl face în această perioadă, pe meleagurile mioritice.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co