Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Polonia, interesata sa faca noi investitii in Prahova

Realizarea de investiții poloneze și crearea de noi locuri de muncă în județul Prahova au reprezentat subiectele principale care au figurat pe agenda întâlnirii care a avut loc, astăzi, între președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și ambasadorul Poloniei în Romania, Marcin Wilczek.

În cadrul întrevederii, Toader a prezentat oportunităţile pe care le oferă Judeţul Prahova, evidenţiind tradiţia sectorului petrolier, dar şi potenţialul parcurilor industriale. Nu au fost trecute cu vederea nici componenta turistică a judeţului nostru și nici sectorul viticol (Zona Dealu Mare).

Discuţiile au scos în evidență necesitatea dezvoltării pomiculturii în zona Vălenii de Munte, precum şi valorificarea fructelor și dezvoltarea unor centre de colectare.

Măsurile propuse vor avea efecte pozitive pentru locuitorii din zonă, existând posibilitatea înfiinţării de noi locuri de muncă, atât la fabricile de procesare cât şi la producătorii de băuturi răcoritoare.

Oficialii români şi cei polonezi au subliniat importanţa dinamizării relaţiilor economice, culturale şi educaţionale dintre Judeţul Prahova şi Republica Polonă, identificând şi posibilitatea unor colaborări instituţionale bilaterale.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co