Actualitate

Hidro Prahova: Tarife mai mari la apa din 1 iulie 2018

La o zi după ce postul de televiziune Valea Prahovei TV anunța că societatea Hidro Prahova va majora tarifele la apă, începând cu data de 1 iulie 2018, operatorul regional al sistemelor de apă și canalizare din județul nostru a făcut anunțul oficial în acest sens.

Astfel, Hidro Prahova S.A. a anunțat, astăzi, ajustarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare pentru abonații din aria de operare, începând cu 1 iulie 2018.

Decizia va fi aplicată în conformitate cu “Strategia de tarifare pe perioada 2016-2018”, aprobată prin Hotărârea nr. 89/2016 a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Parteneriatul pentru Managementul Apei – Prahova”.

Urmare a aplicării strategiei tarifare, noile prețuri și tarife pentru populație vor fi de 5,11 lei (TVA inclus) pe metrul cub de apă potabilă pentru întreaga arie de operare și de 3,40 lei (TVA inclus) pe metrul cub la canalizare pentru întreaga arie de operare.

Ajustarea prețurilor și tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare a fost aprobată prin Decizia nr. 82/13.06.2018 a Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și se încadrează în prevederile Actului Adițional nr. 19/2016 la Contractul de delegare de gestiune, încheiat între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Parteneriatul pentru Managementul Apei – Prahova” și societatea Hidro Prahova S.A.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co