Actualitate

Comisia Europeana, nou control MCV la Bucuresti

Comisia Europeană derulează, în România, în perioada 25-27 iunie, un nou control în cadrul Mecanismului de Cooperare şi de Verificare (MCV).

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a fost desemnat să facă parte din Comisia MCV, care are sarcina de a pregăti materialul pe care îl va prezenta Bruxelles-ului.

„De la Ministerul Justiţiei am primit o scrisoare pentru a desemna o persoană de contact şi, evident, de a formula o serie de considerente în perspectiva misiunii care urmează să vină de la Comisia Europeană pe partea de MCV, la sfârşitul lunii iunie. Domnul senator Robert Cazanciuc este desemnat din partea Senatului, având în vedere că dânsul conduce şi Comisia juridică”, declara, la sfârșitul lunii mai, în Parlament, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

În scrisoarea trimisă de ministrul Justiţiei conducerii Senatului, acesta anunţă controlul CE în cadrul MCV din perioada 25-27 iunie şi solicită ajutorul Parlamentului pentru pregătirea misiunii de evaluare. Tudorel Toader reaminteşte de legile justiţiei şi de modificările Codului penal şi ale Codului de procedură penală.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co