Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Adrian Dobre, “călare” pe bicicleta, până la ieșirea din Ploiești

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a acceptat, astăzi, pe loc, invitația care i-a fost adresată de a se urca pe o bicicletă și a se deplasa pe acest mijloc de transport până la ieșirea din oraș.

În ce context a făcut acest gest? Ei bine, edilul șef a dorit să se alăture în acest fel marșului de ciclism intitulat „Pedalăm pentru România”, care a ajuns astăzi la Ploiești.

“Pedalăm pentru România” este un marș al cicliștilor amatori, care și-au propus să marcheze, într-un mod inedit, Centenarul. Peste 200 de cicliști au plecat în această dimineață din București, iar una dintre opriri a fost la Ploiești. În fața Palatului Administrativ, cele peste 200 de persoane au fost întâmpinate de primarul Adrian Dobre, care, fără să ezite, a decis să-i însoțească, pe bicicletă, pe cicliști până la ieșirea din Ploiești.

Primarul Ploieștiului și-a dat haina jos și s-a urcat pe o bicicletă oferită de unul dintre participanții la turul de ciclism.

Marșul cicliștilor amatori include o nouă oprire în această seară la Sinaia, destinația finală fiind Alba Iulia, unde vor ajunge alte trei grupuri de cicliști care au plecat din Iași, Timișoara și Drobeta Turnu Severin.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co