Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Adrian Dobre, atacat pentru ca vrea un nou credit de investitii

Viceprimarii Ploieștiului, Cristian Ganea (PSD) și George Pană (ALDE), l-au atacat pe primarul liberal Adrian Dobre, pentru că a înaintat Consiliului Local o propunere de proiect pentru contractarea unui nou credit în valoare de 46 de milioane de euro, destinat realizării unor investiții în Ploiești.

Cei doi viceprimari spun că un nou credit ar presupune îndatorarea primăriei până la aproape 30% (grad de îndatorare maxim acceptat) și că, deși respectivele investiții trebuie realizate, ar trebui găsite alte surse de finanțare.

Creditul ar urma să asigure implementarea mai multor investiții, dar cei doi viceprimari spun că problema este că gradul de îndatorare al municipalității, care la ora actuală este de 18%, ar ajunge la 28%, în condițiile în care limita maximă acceptată este de 30%.

Printre propunerile de investiții înaintate de Adrian Dobre se numără extinderea rețelelor de canalizare din Ploiești, amenajarea intersecției dintre strada Ștrandului și Centura de Est, un laborator de radiologie de la Spitalul Schuller, pasajele subterane din Bariera București, furnizarea a 50 de autobuze diesel, modernizarea cartierului Buna Vestire și refacerea sistemului rutier în Mimiu, Râfov și Mitică Apostol.

Cei doi viceprimari i-au mai reproșat edilului șef al Ploieștiului și faptul că intervine peste direcții din subordinea acestora, cheamă oameni din echipa lor fără să fie anunțați și face angajări în cadrul direcțiilor respective.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co