Actualitate

Adrian Dobre a cerut rezilierea contractului cu Rosal, dar admite că este imposibil

Primarul Ploieștiului a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că a cerut rezilierea contractului cu Rosal, dar a recunoscut că acest lucru este, practic, imposibil, în condițiile în care pentru ca acest lucru se se realizeze este nevoie de acordul tuturor celor 36 de primării prinse în zona în care se află și Ploieștiul.

Demersul edilului vine în contextul în care atât reprezentanții Primăriei, cât și ploieștenii sunt profund nemulțumiți de activitatea Rosal.

Răspunsul primit însă din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova cu privire la procedura de reziliere a fost unul descurajant.

Astfel, pentru ca Ploieștiul să iasă din înțelegere, este nevoie ca toate celelalte 35 de primării prinse în zonă să fie de acord, lucru care, după cum a afirmat însuși primarul, este practic imposibil.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Adrian Dobre a anunțat că toate platformele de gunoi din Ploiești vor fi îngropate, pentru a scăpa de mizeria din jurul acestora. De asemenea, vor fi amenajate noi platforme în zonele unde acestea sunt insuficiente.

Potrivit primarului, în Ploiești există zone în care sunt și 1.000 de apartamente arondate la o singură platformă.

Platformele îngropate vor putea fi accesate prin apăsare cu piciorul pe o pedală. RASP a primit sarcina de a realiza un buget estimativ pentru amenajarea acestora și de a preciza, totodată, timpul de execuție.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co