Actualitate

Campina va avea skate park

Municipiul Câmpina va avea, începând de mâine, un skate park în care tinerii dornici să exerseze mișcarea cu rolele sau cu bicicleta vor avea la dispoziție toate cele necesare pentru a practica aceste activități.

Primarul Horia Tiseanu a declarat pentru Valea Prahovei TV că ideea amenajării acestui parc, cu care nu multe localități din România se pot lăuda, a apărut în urma unei discuții pe care a avut-o cu mai mulți tineri care practicau sportul cu role și biciclete într-un loc nu tocmai propice, respectiv pe treptele din zona centrală a orașului. Aceștia i-au spus edilului că nu au unde să își petreacă timpul liber și să exerseze aceste activități și i-au sugerat să realizeze un skate park.

Zis și făcut. Primarul a luat notă de propunere, s-a interesat de ce anume este nevoie pentru ca ea să devină realitate și în scurt timp proiectul a primit aprobarea Consiliului Local al Municipiului Câmpina.

Astfel, mâine, la ora 14.00, va avea loc inaugurarea oficială a skate parkului. Acesta este amplasat în parcul de pe Bulevardul Culturii, cu acces dinspre strada Podului, și are o suprafață de 1.500 mp.

Horia Tiseanu a mai spus că se așteaptă ca tinerii câmpineni și nu numai să fie foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor din acest parc, mai ales că aprecierile foarte pozitive au venit deja din partea unor persoane din Ploiești, care s-au deplasat special la Câmpina pentru a verifica dotările din skate park.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co