Politica

Marea supărare liberală

Preşedintele filialei PNL Câmpina, Virgil Guran, a fost mai incisiv ca oricând, la ultima conferinţă de presă susţinută pe anul 2010.

Liderul politic a intrat direct într-un subiect deranjant, cu privire la atitudinea autorităţilor locale, faţă de dorinţa sa de a obţine o suprafaţă pe care să construiască un teren de fotbal pentru copii. Nemulţumirile sale pornesc de la ideea unora de a interpreta greşit acţiunile partidului din care face parte, de a le asimila politic, voit sau nu, cu propriile afaceri. „Cu toate că nu are legătură, din anumite puncte de vedere, activitatea sportivă a oraşului cu PNL, foarte mulţi dintre politicieni au scos acest lucru pe piaţă şi anume că echipa de fotbal CSM Câmpina este a PNL. Conform legii, un partid nu poate să aibă o echipă de fotbal. Din întâmplare, dar şi din fericire pentru partidul nostru, o mare parte dintre oamenii de suflet ai oraşului se află în acest partid. Ei sprijină atât sportul, cât şi cultura, dar şi oamenii necăjiţi. Chiar dacă am sprijini sportul în numele partidului, cu toate că acesta n-are bani, ce este greşit că noi sprijinim sportul? De ce nu se iau şi celelalte partide după noi şi să sprijine unii copiii fără părinţi, alţii cultura? Eu chiar o să-i laud”, a spus Virgil Guran.

Pentru un petec de pământ…
Supărarea preşedintelui filialei PNL – cunoscut ca fiind un mare pasionat de sport, mai ales fotbal – ţine de faptul că acţiunile sale sunt interpretate, după cum spune liderul politic, în felul următor: „Măi, stai aşa că ăia de la liberali sunt cu sportu’. Hai să le-o mai tăiem un pic”. Virgil Guran consideră că, astfel, cetăţenii sunt influenţaţi negativ, când, din contră, oamenii ar trebui încurajaţi să fie atraşi către sport.
Oful cel mare, însă, rămâne cererea sa către autorităţile locale câmpinene pentru un teren, în vederea construirii unui stadion de fotbal pentru copiii din oraş. „În momentul când am cerut acest lucru, s-a pus problema că dacă e Guran de la liberali şi face terenul de fotbal lumea o să zică, apoi, că liberalii fac ceva. Hai să nu le dăm terenul!”
Pornind de la aceste şicane, de la politizarea unor intenţii bune, pe care Virgil Guran le are faţă de cetăţenii Câmpinei, acesta e hotărât să nu mai ceară administraţiei locale terenul în cauză, precizând în acelaşi timp: „Vom avea un rol în politica din Câmpina şi, atunci, promit că se va face acel teren prin forţa pe care o să o avem în Consiliul Local. Şi se vor face mult mai multe lucruri bune”. Câmpinenii vor trăi şi vor vedea. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co