Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Virgil Guran şi-a desemnat şeful de cabinet

Pe data de 15 februarie, deputatul Virgil Guran va deschide unul dintre cele două cabinete de parlamentar, care va funcţiona în incinta sediului PNL Câmpina, din strada Mărăşeşti, numărul 2. Cu acestă ocazie, deputatul l-a numit pe Eugen Popa şeful său de cabinet.

Numirea a fost făcută săptămâna trecută. “Ca orice şef de birou parlamentar, voi încerca să asigur cât pot eu mai bine interfaţa între deputatul Virgil Guran şi oamenii pe care îi reprezintă în cele nouă localităţi din colegiul în care a fost ales”, a declarat Eugen Popa. De altfel, acesta a fost cel care i-a coordonat campania pentru alegerile parlamentare deputatului Virgil Guran. Această activitate l-a făcut să privească politica altfel, cu alţi ochi. “Am avut posibilitatea de a merge cu dumnealui şi de a fi alături de dânsul în toată această perioadă şi dincolo de aspectele tehnice ale campaniei am avut ocazia să experimentez o serie de trăiri ale celor pe care i-am întâlnit. Şi când spun trăiri mă refer în mod special la problemele şi trăirile oamenilor. O să încerc mai mult decât a mă implica într-un sens pur ethnic, să mă implic şi sufleteşte atunci când este vorba de a asigura acea interfaţă de care spuneam”, a declarat şeful cabinetului parlamentar al deputatului Virgil Guran, Eugen Popa. Fiind la curent cu toate proiectele pe care deputatul vrea să la iniţieze, Eugen Popa are unul mai apropiat sufletului său. “Domnul Guran are mai multe proiecte pe care şi-a dorit a le transpune în realitate. Unul dintre ele – şi eu ştiu că este cel mai important pentru dumnealui–, să vedem în ce măsură va reuşi să influenţeze lucrul acesta, a fost acela de a contribui într-un mod determinant la înfiinţarea unui parc industrial în zona municipiului Câmpina. Nu neapărat în Câmpina, să zicem într-o zonă cum ar fi Băneştiul, dar în colaborare cu Câmpina”, a explicat Eugen Popa.

Bune intenţii
Noul şef de cabinet parlamentar promite că va încerca pe cât posibil să fie aproape de oameni şi să rezolve, împreună cu deputatul Virgil Guran, mare parte din problemele lor.
“Vreau să-i asigur că vor găsi, în întâlnirile pe care vor dori să le aibă cu domnul Guran, acea persoană pe care vor putea conta. Nu neapărat prin faptul că va putea să le rezolve toate problemele, pentru că sunt convins că vor veni multe persoane cu tot felul de probleme, dar ceea ce ştiu cu siguranţă este că Virgil Guran va încerca, pentru absolut toată lumea, să facă ceva să-i ajute”, a concluzionat Eugen Popa. E. T.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co