Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Virgil Guran va avea două cabinete

După mai bine de o lună de la câştigarea fotoliului de deputat în Colegiul 2, Virgil Guran a găsit două locaţii pentru amenajarea unor cabinete.

„Suntem, în momentul de faţă, în organizare. Biroul pentru activităţile parlamentarului va funcţiona în sediul Partidului Naţional Liberal din Câmpina, pe strada Mărăşeşti numărul 2. Şi în Valea Doftanei, în Teşila, este o locaţie unde o să-mi desfăşor activitatea. Este adevărat că sediul acela trebuie reparat…, sunt multe lucruri care trebuie să le facem, pentru că un birou trebuie să aibă căldură, să arate cât de cât oamenii să simtă că le este frig sau că nu condiţii propice de a purta un dialog cu mine”, a declarat deputatul Virgil Guran.
Chiar dacă aceste două birouri nu sunt încă funcţionale, deputatul încearcă să rezolve problemele oamenilor la sediul firmei sale din Câmpina. Deja şase-şapte oameni îl abordează zilnic pentru diverse probleme.
„Eu am un birou al meu, în centru, şi deocamdată, până când reuşesc să amenajez o să-i primesc acolo. Sunt foarte multe probleme, dar, din păcate, foarte multe dintre ele sunt de administraţie locală şi încerc să le rezolv prin consilierii locali, prin primari, viceprimari…, depinde în fiecare localitate ce structură avem. Sunt foarte multe probleme şi cred că lucrurile se pot aşeza în momentul în care reuşim o organizare naţională, o reaşezare naţională. Atunci se mai rezolvă din ele…
În rest, sunt multe probleme care nu se pot rezolva. Vin oameni care sunt disperaţi, care au probleme financiare deosebite, dar în contextul sărăciei din ţară nu putem să rezolvăm toate aceste probleme. Aşa cum am spus, nu pot să fac minuni, dar încerc să merg pee o cale logică şi să influenţez atât cât pot eu, atât Parlamentul cât şi Guvernul, să se înţeleagă că economia este motorul unei societăţi normale”, a spus Virgil Guran.

Despre cuvântul dat…
Totodată, deputatul spune că nu se va da înapoi în a respecta promisiunile făcute în campanie. „Voi face tot posibilul să mă ţin de cuvânt. Ceea ce am promis în campanie în primul rând a fost că nu o să mint oamenii şi o să vedeţi că nu o să-i mint, o să spun lucrurilor pe nume, inclusiv lucruri care vor deranja colegi de-ai mei de coaliţie, în ansamblu, dar care trebuie spuse prima dată în interior, iar dacă nu se înţelege trebuie date publicităţii, pentru că reacţia noastră, a tuturor, este importantă. Am observat că sunt mulţi parlamentari noi, cu dorinţa de a face ceva. Din fericire, am observat că mulţi dintre ei sunt oameni de afaceri şi pricep sistemul economic şi eu sper să se creeze acea emulaţie care să permită ruperea acestui sistem care dăinuie de 23 de ani… Este şi o melodie românească… «Lasă mă, că merge aşa!».
Deci nu mai merge aşa, trebuie să facem ceva să schimbăm şi acel ceva înseamnă relansarea economică şi organizarea departamentelor, organizarea structurilor, inclusiv separarea puterilor în stat… Sunt multe probleme care trebuie rezolvate”, a declarat Virgil Guran.
Deputatul speră ca situaţia critică prin care trece ţara să se schimbe, pentru că în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, anul următor va fi unul şi mai greu. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co