Politica

PSD Câmpina a tras concluziile

Ultima conferinţă de presă a organizaţiei PSD Câmpina din acest an a fost prezidată de către senatorul Georgică Severin şi vicepreşedinţii acesteia, totodată şi consilieri locali, Gheorghe Tudor şi Horaţiu Zăgan, şi a avut caracter de bilanţ.

Ca o concluzie a activităţii filialei PSD-iste, Horaţiu Zăgan a afirmat că „aşa cum funcţionează puterea la nivel naţional, aşa funcţionează şi în Câmpina. Nu avem ce face. Acesta este rezultatul votului la ultimele alegeri. Avem patru consilieri. Uneori, cu sprijinul liberalilor, mai reuşim câte ceva, dar tot nu ajung voturile. Încercăm să tragem semnale de alarmă atunci când credem că ceea ce se hotărăşte la nivelul conducerii oraşului nu face bine acestuia”. Consilierul nu a pierdut ocazia să marcheze o nemulţumire personală, dar şi o nemulţumire a organizaţiei din care face parte, anume faptul că nu s-a reuşit impunerea de a se reveni la numărul de consilieri, 19, aşa cum prevede legea, ştiindu-se că nu a luat nimeni locul în Consiliul Local Câmpina, după plecarea lui Alin Moldoveanu.
La fel, consilierul Gheorghe Tudor a subliniat opacitatea administraţiei câmpinene, cu privire la întrebări adresate acesteia şi la care nu a primit răspunsuri. „N-am acum o listă cu toate întrebările mele puse în consiliu şi cu ocazia altor manifestări, la care nu am primit răspuns. E o tăcere…”
Surpriza
Senatorul Georgică Severin a ţinut să facă precizări cu privire la o declaraţie a preşedintelui filialei PSD, Ion Dragomir, totodată viceprimarul municipiului Câmpina, prin care acesta recunoştea intenţia sa de a candida la următoarele alegeri, pentru funcţia de primar: „Şi eu, recunosc, sunt un pic surprins de declaraţia domnului viceprimar, am discutat cu domnia sa, cu colegii de birou. Vrem să facem următoarea precizare: da, într-adevăr, domnul Ion Dragomir este unul dintre posibilii candidaţi ai PSD la Primăria municipiului Câmpina, în 2012. Domnia sa a discutat, cum am spus, cu mai mulţi colegi, aici, să ştim cine va fi dispus să candideze, dacă partidul îi va alege. Este o candidatură internă, în interiorul Partidului şi nu o candidatură oficială. Deci, nu-l folosim nici pe post de momeală, nici nu-l scoatem să fie omorât. Dânsul, mai puţin experimentat cu presa, a dat un răspuns… prea puţin evaziv. Este, poate, candidatul principal, dacă ne gândim la experienţa sa ca viceprimar, şi-aşa mai departe, dar este unul din posibilii candidaţi ai Partidului”.
Să fie şi senatorul Georgică Severin unul dintre posibilii candidaţi pentru postul de primar? Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co