Actualitate

Cursuri gratuite de competențe antreprenoriale

Un număr de 520 de antreprenori și manageri din Regiunea Muntenia vor beneficia de cursuri gratuite de competențe antreprenoriale în perioada următoare. Astăzi, Casa Sindicatelor din Ploiești a găzduit lansarea proiectului intitulat “HRM – Human Resource Management”.

Cursurile sunt dedicate antreprenorilor, managerilor și angajaților din domeniul resurselor umane din județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași. Sesiunile de formare profesională se adresează celor care doresc să își crească afacerea, să obțină rezultate financiare mai bune, să își îmbunătățească performanțele la lucru și cariera.

Cursurile gratuite vor avea loc într-o stațiune montană din regiunea Muntenia. Timp de opt zile, cei interesați vor avea oportunitatea să învețe de la experții în domeniu cum să își ducă afacerea la un alt nivel, cum să își crească cifra de afaceri sau să își certifice cunoștințele, dacă sunt specialiști ai domeniului HR.

Valoarea totală a proiectului este de 4.385.326,40 lei, iar perioada de implementare este 19 iunie 2018 – 18 iunie 2019.

Evenimentul de astăzi s-a bucurat de prezența ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Ștefan Oprea, a directorului Fondului Național de Garantare pentru IMM-uri, a președintelui Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, și a subprefectului de Prahova Emil Drăgănescu.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co