Actualitate

Peste 100 de bicicliști trași pe dreapta

Pentru a dovedi că toți trebuie să ne supunem legislației rutiere atunci când circulăm pe drumurile publice, și că, mai înainte de toate, trebuie să o cunoaștem, polițiștii de la brigada rutieră din Prahova au desfășurat mai multe acțiuni de informare în rândul bicicliștilor.

Demersul este cu atât mai binevenit cu cât inițiativele poliției rutiere vizează de cele mai multe ori șoferii, cu toate că și bicicliștii sunt participanți la trafic și, adesea, nu respectă regulile de circulație, motiv pentru care de multe ori cauzează producerea de accidente.

Astfel, un număr de 20 de polițiști au acționat pe raza localităților Ciorani, Strejnic, Valea Călugărească, Sinaia, Potigrafu, Comarnic, Puchenii Mari și Bărcănești.

În cadrul acțiunii au fost opriți și legitimați mai mult de 100 de bicicliști. Aceștia au fost avertizați cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și a normelor de conduită preventivă.

În perioada următoare, vor continua astfel de activități de informare, dar și de sanctionare, mai ales a bicicliștilor aflați în stare de ebrietate.

Activitățile sunt subscrise campaniei „Fii prudent, respectă regulile, rămâi în siguranță”.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co