Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Guran, opţiunea celor din opoziţie

Virgil Guran, liderul organizaţiei PNL Câmpina, a fost desemnat candidat unic al USL, pentru alegerile locale din acest an, la funcţia de primar al municipiului.

Vestea a fost dată publicităţii săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă a USL Câmpina, la care au fost prezenţi senatorul Georgică Severin, viceprimarul Ion Dragomir, liderul organizaţiei PNL Câmpina, Virgil Guran, vicepreşedintele PNL, Daniel Ioniţă, Rodica Papuc şi Florin Frăţilă de la PNL, preşedintele organizaţiei PC Câmpina, Dumitru Bolocan, consilierii locali PSD Mihaela Petrovici, Horaţiu Zăgan, Gheorghe Tudor, Enache Dragomir, de la PNL, şi mulţi alţii. „Prahova este primul judeţ din ţară unde s-au încheiat negocierile şi unde în toate cele 104 localităţi vom avea candidaţi unici şi liste unice. La nivelul municipiului Câmpina, decizia care s-a luat în final a fost ca USL să-l aibă candidat pe domnul Virgil Guran”, a anunţat oficial, în cadrul conferinţei de presă, senatorul Georgică Severin. El a subliniat că această alegere va fi sprijinită de către toţi membrii USL. „Ca om de afaceri, ca părinte, mi-am dat seama că nu se mai poate trăi în aceste condiţii. Şi mi-am dat seama că, dacă vrem să ne uităm în ochii copiilor noştri, peste 10, 20 de ani, trebuie să facem ceva în acest moment”, şi-a motivat Virgil Guran decizia de a candida pentru funcţia de primar al Câmpinei.

Despre ordinea din partid
Întrebat despre cum comentează anumite frământări existente în sânul PNL Prahova, Virgil Guran a spus: „Consider că ceea ce s-a întâmplat la PNL Prahova este un început în a face ordine în anumite zone politice, în care unii şi-au mai permis să colaboreze cu PDL, cu Roberta Anastase, cu Băsescu şi cu toţi cei care, acum câţiva ani, nu ştiau bine pe unde să coboare şi pe unde să se urce într-o Dacie, iar în momentul de faţă, ne dau sfaturi pe milioane şi milioane de euro, pe sărăcia oamenilor”. „Vom depune toate eforturile pentru a obţine rezultatul cel mai bun la nivelul municipiului Câmpina, astfel încât, în Consiliul Local Câmpina şi în administraţie, să avem parte de oameni competenţi, să înlăturăm analfabetismul şi mediocritatea din consiliu. Cunoaşteţi cu toţi, nivelul actual al consilierilor locali. Culmea e că sunt ferm convins că o să ne batem tot cu astfel de oameni. Însă, am ferma convingere că o să reuşim să determinăm electoratul să iasă la vot”, a declarat, în stilul său tranşant, viceprimarul Ion Dragomir.
Cei mai mulţi dintre cei care au luat cuvântul au dorit să sublinieze faptul că electoratul câmpinean trebuie să fie conştient că primarul Horia Tiseanu trebuie asimilat cu reprezentanţii partidului de guvernământ, Traian Băsescu, Emil Boc, Roberta Anastase şi Elena Udrea, pe care i-a susţinut în plan local. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co