Politica

Le merge bine

Conferinţa de presă de săptămâna trecută, susţinută de organizaţia PNL Câmpina, condusă de către Virgil Guran, alături de secretarul Daniel Ioniţă şi consilierul local Enache Dragomir, a adus în discuţie mai multe teme. Printre acestea, s-a subliniat faptul că formaţiunea USL din municipiul Câmpina este mai funcţională ca oricând.

„Se discută foarte mult la nivel naţional despre USL. Vă pot spune că USL funcţionează şi în Câmpina, fără probleme.
Am început să avem activităţi comune, întâlniri, am început să  creăm o strategie pentru Câmpina. Vă pot spune cu certitudine că sigur există o alternativă clară, la actuala administraţie. În cele două partide sunt oameni capabili, care au demonstrat de-a lungul timpului că pot să conducă o comunitate, având rezultate.
Sunt convins că în Câmpina putem să mergem pe o cale mult mai bună decât cea pe care suntem în momentul de faţă”, a spus liderul PNL Câmpina, Virgil Guran.

Dreptatea de la CEDO
Totodată, acesta a făcut trimitere la anul 2000, când a fost reţinut de către procurori în mod abuziv, circulând mai multe zvonuri legate de o eventuală arestare a sa, la vremea respectivă. Virgil Guran a dat statul român în judecată pentru abuz, cazul ajungând până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), care i-a dat câştig de cauză.
„Vă anunţ că am primit adresă de la Strasbourg, apropo de poveştile PD-ului cu arestările mele, cu puşcării şi alte minuni de genul acesta. De la Strasbourg s-a trimis, inclusiv Guvernului României, o adresă prin care – e adevărat, o sumă modică de 1.600 de euro – s-a stabilit să fiu despăgubit moral, pentru abuzul făcut de statul român, în ceea ce mă priveşte.
Nu o să fac mare tam-tam pe această temă, putând să încep ca alţii că sunt disident. Nu sunt disident, sunt un cetăţean care îmi permit să am curajul să mă opun autorităţilor care în momentul de faţă sunt într-o semidictatură.
Acum, reprezentanţii PDL vor trebui să-şi găsească alte acuze pe care să le îndrepte asupra mea, pentru că s-a decis că ceea ce s-a întâmplat în urmă cu mai mulţi ani, când am fost reţinut din ordinul procurorului Daniel Morar, a fost un abuz al statului român!” a subliniat Virgil Guran. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co