Politica

Evaluarea problemelor

În ultimul timp, activitatea organizaţiei PDL Câmpina s-a intensificat, chiar dacă se desfăşoară cu discreţie.

De curând, PDL-iştii au iniţiat şi demarat o serie de întâlniri cu cetăţenii câmpineni din mai multe cartiere. Astfel, membri ai organizaţiei locale, Marian Nistor, Elena Albu, Marian Dulă şi Lucian Cercel, având calitatea şi de consilieri locali, au purtat discuţii în cartierele de care răspund, cu cetăţenii de pe străzile Erupţiei, Schelelor, Victoriei, Tudor Vladimirescu, B. P. Hasdeu, avându-i alături de ei şi pe ceilalţi consilieri PDL.
Întâlnirile au ca scop aflarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii din punct de vedere administrativ, solicitările lor ce ţin de lucrări de investiţii, diverse reparaţii stradale şi multe altele. Evaluarea problemelor, făcută de către consilieri, în funcţie de priorităţile cerinţelor şi nevoilor cetăţenilor, vor ajuta la elaborarea bugetului pentru anul 2012. „Problemele ridicate de cetăţeni sunt dintre cele mai diverse, unele care pot fi rezolvate de primărie, respectiv asfaltări de parcări sau de alei, acolo unde nu sunt deja asfaltate, înfiinţarea de noi locuri de joacă, problema câinilor comunitari, a curăţării şi dezinfectării pubelelor de gunoi, a anvelopării blocurilor. Sunt, însă, şi probleme ridicate de ei, care nu sunt neapărat de rezolvat de către consilieri, ci de către poliţia locală, respectiv vecinii de bloc care nu respectă programul de linişte, tinerii care stau în parcuri până noaptea târziu şi deranjează locatarii din blocuri, tinerii care se urcă cu picioarele pe bănci sau în leagăne şi le rup. Din absolut toate întâlnirile a rezultat că oamenii apreciază ce s-a realizat în Câmpina, în ultimii trei ani, asfaltările masive de carosabil şi trotuare, bazinul de înot, ieşirea din Câmpina către Băneşti, parcurile şi locurile de joacă pentru copii, din curţile interioare ale blocurilor, reabilitarea Bulevardului Culturii, reabilitarea Lacul Bisericii şi parcul de deasupra lacului. Urmează cartiere grele, respectiv Voila, Muscel şi Câmpiniţa, unde intervenţiile primarului, ajutat de consilierii locali PDL, există, dar nu sunt atât de însemnate ca valoare şi imagine, precum cele enumerate mai devreme”, a declarat consilierul şi purtătorul de cuvânt al PDL Câmpina, Monica Clinciu.
Chiar dacă există voci care consideră aceste întâlniri ca pe o pre-campanie electorală, totuşi, comunicarea directă şi permanentă cu cetăţenii, fără a fi priviţi ca potenţiali alegători, nu face decât să închege comunitatea contribuabililor, aducând un beneficiu în dezvoltarea urbei. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co