Actualitate

Va mai curge apă pe Dâmbu pana ce se va circula normal pe strada Elena Doamna

Va mai curge multă apă pe pârâul Dâmbu până când șoferii vor putea circula pe strada Elena Doamna fără să își distrugă mașina!

Din păcate, aceasta este concluzia care se desprinde după conferința de presă susținută de primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, care nu a putut înainta o dată la care vor fi terminate lucrările de reparații.

Lucrurile au pornit cu stângul încă de la început, pentru că lucrările de reparații și modernizare a arterei au început cu întârziere, iar apoi ploile abundente și de lungă durată care au pus stăpânire pe județul Prahova au împiedicat continuarea procesului de modernizare a străzii.

În plus, au apărut și o serie de probleme, care, de această dată, nu mai pot fi puse pe seama naturii. Astfel, imediat după îndepărtarea stratului de asfalt, reprezentanții Primăriei Ploiești au descoperit sub covorul asfaltic piatră cubică. Așadar, alți bani și multe termene prelungite, întrucât piatra cubică trebuia scoasă înainte de turnarea asfaltului.

În ceea ce privește finalizarea lucrărilor, primarul Adrian Dobre nu a putut oferi un răspuns clar, deoarece străzile din Ploiești au fost date în administrarea S.C. DELTA ACM‘ 93 S.A. încă de pe vremea primarului Iulian Bădescu.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co