Sport

Debut fulminant al noii promovate câmpinene

CSM Câmpina – Tinereţea Izvoarele 7-2 (3-1)

Partida a debutat cu totul surprinzător pentru cei prezenţi. La primul contraatac oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în urma penalty-ului acordat de centralul Radu Danielenco, prin atacantul Vişan. Era minutul 4 şi tribuna cu oficialităţile câmpinene amuţise. Egalarea a survenit în minutul 21 şi tot din lovitură de pedeapsă, transformată impecabil de Marius Mihai. După alte trei minute, câmpinenii preiau conducerea pe tabela de marcaj urmare a unei bâlbâieli în apărarea adversă de care a profitat noua achiziţie Bogdan Olteanu.
După alte două ratări incredibile, în care Marius Mihai a trimis de două ori balonul în bară, antrenorul-jucător Ionuţ Burchi a pecetluit scorul primei reprize cu un şut de la circa 18 metri, printr-o pădure de picioare.
După pauză, presiunea gazdelor a continuat, Bogdan Olteanu înscriind în minutul 58 cu un şut puternic, la firul ierbii, de la peste 20 metri. Marius Mihai a izbutit şi el „dubla”, împingând din apropiere mingea în plasă, scăpată în faţă de goal-keeper-ul Tigău. Ofensiva la poarta adversă a continuat, dar, la un moment de relaxare, oaspeţii au redus din diferenţă prin Paraschivoiu, în minutul 80. Hromei, introdus în repriza secundă, a stabilit scorul final, prin două goluri parcă trase la indigo – centrare a lui Bogdan Olteanu şi reluare din apropierea careului mic. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co