Sport

Reunire pentru promovare

►CSM Câmpina a demarat pregătirile pentru returul de campionat, cu jucători noi, antrenor principal nou şi cu mai vechea speranţă de a promova în al treilea eşalon al fotbalului Românesc.

La mijlocul săptămânii trecute, lotul CSM-ului s-a reunit la o bază sportivă din Ploieşti, pentru readaptarea la efort.
Au fost prezente noutăţile de la nivelul echipierilor – recent transferaţii  Valentin Sandu, Gigă Bărăgan, Marius Vişan, Valentin Bunea, Teo Bojoagă şi Ionuţ Neagu au făcut cunoştinţă cu restul lotului-, şi noul antrenor, fostul petrolist Bogdan Onuţ, dar şi Octavian Gânju, fotbalistul CSM-ului revenit după o accidentare suferită la echipa naţională.
Dacă ceilalţi băieţi sunt în regulă din punct de vedere medical, el va participa la pregătire, dar nu la parametri maximi, deocamdată.
Stabilitate financiară
În perioada următoare, alături de secunzii Octavian Costache, Robert Stoica şi Viorel Nuţă, principalul va ţine echipa într-un minicantonament, înainte de a trece la jocurile de verificare. Şi cum la echipă există şi stabilitate financiară – Adrian Nistoroiu fiind şi el prezent la reunire, cu tot cu banii de salarii-, cu effort şi o bună pregătire CSM Câmpina poate ajunge să presteze fotbalul plăcut ochiului pe care şi-l propune pentru retur şi chiar să obţină promovarea în Liga a III-a.

Iată lotul de jucători prezent la reunirea CSM Câmpina:
– portari: Panaite, Manea, V. Nuţă;
– fundaşi: B. Olteanu, Puchea, Gânju, I. Neagu, Nincă, Nistor, V. Sandu;
– mijlocaşi: Bunea, Ilioiu, Bărăgan, Bridinel, Al. Simion, Bojoagă, N. Cantemir, Burloiu;
– atacanţi: D. Nae, Vişan, Vintilă.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co