Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Prahova: Competitie fotbalistica dedicata persoanelor cu dizabilitati

Vreme frumoasă și fotbal pe cinste! De asta au avut parte astăzi persoanele cu dizabilități din mai multe centre de recuperare și reabilitare prahovene, care s-au înfruntat pe gazonul stadionului din Florești în cadrul unei competiții fotbalistice dedicate lor.

Alături de beneficiarii Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești la minicampionatul de fotbal au participat și beneficiari din alte trei centre similare din Urlați și Nedelea.

Evenimentul de astăzi are deja o tradiție. Centrele de specialitate din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează anual astfel de competiții.

În cadrul ediției din acest an, cu numărul 3, au avut loc două finale, respectiv finala mică și finala mare, câștigătorii dar și participanții fiind răsplătiți pentru prestația sportivă pe care au oferit-o.

Organizatorii au dorit ca prin acest eveniment să ofere beneficiarilor, adică persoane adulte cu dizabilități cu vârste cuprinse între 30 și 55 ani, un nou prilej de a socializa, de a se cunoaște, a se simți bine împreună și a petrece în aer liber o zi frumoasă de toamnă. Și chiar au reușit să realizeze acest lucru!

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co