Sport

Cupa Oraşului Buşteni la Fotbal

►Săptămâna trecută a avut loc etapa a II-a a “Cupei Oraşului Buşteni la Fotbal”, în care au avut  loc următoarele jocuri: Trestiei – Silva 9-14, Poiana Ţapului – Griviţei 4-4 şi Zamora – Valea Albă 3-3.

În urma celor două etape, clasamentul se prezintă astfel: locurile I – III:  Zamora 4 puncte; Valea Albă 4 puncte; Poiana Ţapului 4 puncte; locul IV: Silva 3 puncte; locul V: Griviţei 1 punct; locul VI: Trestiei 0 puncte.

“A fost un meci încrâncenat, disputat între Valea Albă şi Zamora, echipă din care fac parte. Am condus cu 3 la 0 şi am fost egalaţi aproape de finalul meciului. Acesta este fotbalul, este frumos, am muncit mult să obţinem această victorie şi ne menţinem în cursa pentru Cupa Oraşului Buşteni. Felicit ambele echipe pentru dăruirea cu care au jucat în această seară. Suntem la a VII-a ediţie şi, în fiecare an, de Zilele Oraşului Buşteni, jucăm finala Cupei Oraşului Buşteni la Fotbal. Tot în această perioadă se desfăşoară şi “Cupa Buştenarului la Schi”, la care s-au înscris concurenţi cu vârste cuprinse între 6 şi 80 de ani”, a declarat, la finalul partidei, Emanoil Savin.
În etapa următoare, care se va desfăşura miercuri, începând cu ora 17.30, la sala de sport din Cartierul Silva din Buşteni, se vor juca meciurile Trestiei – Griviţei, Zamora – Silva şi Poiana Ţapului – Valea Albă.
Etapa a IV-a va avea loc vineri, 1 februarie, de la ora 17.30, iar etapa a V-a duminică, 3 februarie.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co