Sport

Campionatul Naţional de Schi Alpin – Rezultate de excepţie pentru Caraiman Buşteni

În perioada 21-25 ianuarie, la Baia Sprie (Şuior) s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Schi Alpin, la care au participat peste 100 de elevi de la diferite cluburi de profil din ţară. Sportivii Clubului Caraiman Buşteni au obţinut trei titluri de campioni naţionali, un loc patru şi un loc cinci.
Astfel, titlul de campioană naţională, atât la proba de slalom uriaş, cât şi la cea de slalom (copii), a fost cucerit de Vişan Andreea. Tot la proba de slalom uriaş (cadeţi), pe locul 1, s-a clasat Secrieriu Diana. Locul 4, la juniori, proba de slalom uriaş, a fost obţinut de Bălan Adrian, iar locul 5, la slalom, a fost ocupat de Secrieriu Diana. Sportivii legitimaţi la CS Caraiman Buşteni sunt pregătiţi de profesorul Bălan Ioan.

Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, salută performanţele obţinute de cei trei copii  care au urcat, din nou, schiul pe înalte culmi. Aceleaşi felicitări sunt adresate şi profesorului Bălan Ioan, care a avut un aport foarte important în obţinerea acestor rezultate. Felicitări sportivilor din Buşteni şi la cât mai multe victorii!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co