Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Doi turisti, dintre care unul minor, recuperati de salvamontisti de pe Jepi

Doi tineri din București, dintre care unul minor, au avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor pentru a putea coborî de pe Jepii Mici și ajunge cu bine la Bușteni!

Astfel, adolescenții, în vârstă de 17 și respectiv 19 ani, au sunat disperați, duminică noapte, la Salvamont Bușteni, în timp ce se aflau pe Jepii Mici, după ce și-au dat seama că nu mai pot ajunge în stațiune.

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină și după ce unui bărbat în vârstă de 67 de ani, din Satu Mare, i-a venit rău în timp ce era pe platoul Bucegi.

Potrivit salvamontiștilor, intervenția în cazul celor doi tineri din București a durat mai multe ore, încheindu-se după ora 23.00. Cei doi turiști au anunțat că sunt epuizați fizic și au fost ajutați să coboare în Bușteni.

Mai devreme, în cursul după-amiezii de duminică, salvamontiștii au fost solicitați să intervină după ce unui bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Satu Mare, i-a venit rău, în timp ce se afla pe Platoul Bucegi.

Bărbatul a fost coborât până la telecabină, după care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la spital.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co