Actualitate

Comarnic – primul meci de fotbal pe terenul orașului, după aproape un sfert de secol

Fotbalul revine la Comarnic după o pauză de aproape 25 de ani, în data de 9 septembrie, când echipa din localitate, ”Olimpia Comarnic”, va disputa primul meci “acasă” cu C.S. Șirna Tăriceni.

Partida va debuta la ora 11.00 și face parte din campionatul judeţean, seniori, Liga C Prahova, seria Câmpina. “Olimpia Comarnic” a început competiția, pe 2 septembrie, în “deplasare” la NG Brătăşanca, unde s-a impus la ”masa verde” cu 3-0.

În 2018, datorită deciziilor inspirate ale autorităților locale, Primăria Comarnic a devenit proprietarul terenului de fotbal “Vulturul”. Acesta a fost modernizat, după care a fost pus la dispoziţia asociaţiilor sportive din localitate, printre care și “Olimpia”, care își va desfășura meciurile “de acasă” pe acest teren.

Pentru consolidarea proiectului de modernizare a stadionului au fost atraşi alături de echipă doi sponsori locali de calibru din oraș. Proiectul a devenit viabil pentru că o mână de oameni a simţit că munca lor va da roade.

Mihai Floştoiu, Ion Popa, Laurenţiu Neagu, Viorel Iordan, Adrian Mitrea, Mihai Olteanu, Adrian Bârlă au pregătit din timp materia primă necesară. Au muncit asiduu alături de copii în perioada 2014-2018. Fotbaliştii din noua echipă a Comarnicului: Filip Iordan, Cosmin Mihai, David Hogea, Alberto Cojocaru, David Vintilă, Vlad Creţu, Ionuţ Arsene, George Parfene, Florin Bădiţă, Remus Popa, Florin Şovăială, Ştefan Păişan, Raul Olteanu, Mihai Duţă îşi propun să-şi depăşească mentorii din anii ’50, ’60 si ’80 și să aducă orașului rezultate remarcabile!

Să le urăm succes!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co