Actualitate

Catalina Bozianu acuza PSD pentru degradarea limbajului din lupta politică

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, vicepreședinte al formațiunii, critică partidul de guvernământ și îl consideră principalul responsabil pentru creșterea tensiunilor politice și pentru degradarea limbajului folosit în lupta politică.

Într-o declarație politică, deputatul critică o înregistrare video, publicată pe rețelele de socializare, referitoare la un botez la care participa și senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău și în care se auzeau manele și lansau acuze la adresa diasporei.

Potrivit Cătălinei Bozianu, senatorul Bădălău este unul din cei mai importanți lideri ai actualului PSD, ar fi trebuit să întrerupă prestația lăutarilor, să îi dea afară și să adrese scuze românilor din diaspora.

Deputata PMP consideră că România nu mai este o țară normală, ci una „pe care Liviu Dragnea și oamenii săi aproape că au luat-o ostatică”, o țară „în care oameni precum dl. Bădălău chiar se închipuie stăpâni absoluți, cu dreptul de a insulta oricum, oricând, pe oricine. Mai ales pe acei români care nu le recunosc dreptul de stăpânire absolută asupra țării. Pe acei români care se opun pesedizării României”.

Cătălina Bozianu este convinsă însă de faptul că domnii Dragnea și Bădălău vor plăti scump “aroganța și disprețul față de oameni” în momentul în care oamenii își vor exprima votul, la urne.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co