Actualitate

Persoane disparute, căutate de politistii prahoveni

Polițiștii prahoveni caută un bărbat și o femeie care au plecat de bunăvoie de la domiciliu, dar nu s-au mai întors, iar acum sunt date dispărute.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Ploiești, pe nume Bolohan Toader, care a plecat voluntar de la domiciliul din Ploiești și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1.50 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituţie astenică, faţă ovală, păr alb rar drept, ochi căprui, prezintă un lipom de mărime mare la antebraţul drept, se deplasează cu greutate ajutat de baston.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcat cu o cămaşă albă cu mânecă lungă având imprimate dungi verticale de culoare bleu, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, espadrile de culoare alb cu negru.

În al doilea caz este vorba despre o femeie de 64 de ani, din Urlați, pe nume Constantinescu Steliana. Ea a părăsit, de asemenea de bună voie, domiciliul din Urlați și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,60, greutate 57 kg., față ovală, păr cărunt lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, iar ca semne particulare are unele cicatrici postoperatorii pe piciorul drept și brațul drept.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare neagră cu dungi de culoare verde, un pulover cu mânecă lungă de culoare gri, purta pe cap o căciulă de culoare verde, iar în picioare purta o pereche de papuci de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea celor doi prahoveni dați dispăruți sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co