Actualitate

Nou obiectiv pentru deputatul prahovean Cătălina Bozianu

Deputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) a făcut încă un pas către atingerea obiectivului ca, până la finalul anului,  procesul alegerilor în interiorul formațiunii să se încheie.

Bozianu a participat, la finalul săptămânii trecute, la alegerea conducerii Organizației de Femei a PMP Neamț.

Ea a salutat, într-o declarație, faptul că echipa PMP Neamț este una redutabilă, determinată să se implice în lupta formațiunii pentru România, în schimbarea în bine a societății românești, în general, și le-a salutat pe colegele sale care au fost alese în fruntea organizației.

În calitatea sa de președinte interimar al organizației naționale, deputatul prahovean le-a vorbit colegelor de la Neamț despre dorința structurii centrale a formațiunii de a transforma Organizația de Femei a partidului în cea mai activă structură politică de femei din România, despre implicarea în proiectele partidului și în bătălia politică împotriva PSD.

Organizația de Femei de la Neamț este prima filială care, în sezonul de toamnă, își alege structura de conducere, iar Cătălina Bozianu dorește ca, până în luna decembrie, procesul de alegeri să se încheie în toate filialele, după care să aibă loc congresul național al OFPMP.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co