Sport

Alin Moldoveanu, un primar campion

►Funcţiile ocupate în administraţia publică nu l-au împiedicat să facă performanţă sportivă şi a fost răsplătit pe măsură.

Despre primarul comunei Poiana Câmpina se ştie că practică sportul de foarte mulţi ani, fiind un împătimit al disciplinei karate.
Deşi mulţi se aşteptau ca odată cu numirea sa în funcţia de edil după alegerile care au avut loc la începutul lunii decembrie a anului trecut, să renunţe la cariera de sportiv, iată că Alin Moldoveanu nu se gândeşte nici pe departe la acest lucru. Şi nici nu are motive să o facă, odata ce eforturile sale îi sunt răsplătite. La finalul anului trecut, acesta a fost răsplătit cu un trofeu de către Federaţia Română de Arte Marţiale, şi anume „Sportivul Anului 2012 – locul II”. „Acest titlu mi-a fost oferit în urma rezultatelor pe care le-am avut în anul 2012, la Campionatul European de la Bucureşti şi la Campionatul Mondial de la Milano-Italia.
La Bucureşti am obţinut medalia de aur la kata individual şi medalia de argint la kumite individual +95 kg, iar la Milano, la kata individual, am obţinut medalia de bronz”, a declarat primarul-sportiv al comunei Poiana Câmpina.
Alin Moldoveanu deţine centura neagră 4 DAN la arte marţiale şi este, totodată, antrenor şi maestru emerit al sportului. E. TOMA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co