Actualitate

Se deschide noua stagiune de jazz la Filarmonica din Ploiesti

Stagiunea 2018-2019 a secţiei de Jazz a Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești se deschide vineri, 5 octombrie 2018, de la ora 19.00, cu un concert extraordinar.

Acesta va fi susținut de Irina Sârbu (voce) şi Daniel Torres (saxofon), ei fiind invitaţii lui Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) şi Laurenţiu Ştefan (tobe), componenţi ai Ploieşti Jazz Trio.

Irina Sârbu s-a născut la București în 1983 și a început să studieze pianul la vârsta de 5 ani. În clasa a VI-a intrat în corul de fete „Voces Primavera”, dirijat de maestrul Negulescu, iar la finalul clasei a VIII-a a fost admisă la Liceul de Muzică „George Enescu” clasa pian principal a prof. Gabriela Enășescu, pe care l-a absolvit în anul 2002.

A susținut numeroase recitaluri şi concerte în Bucureşti şi în ţară, obținând diverse premii importante.

Născut în Málaga (Spania) în 1984, Daniel Torres a studiat muzica în Barcelona, Málaga, Groningen, New York, Amsterdam și Toronto, participând la numeroase festivaluri, cântând în Europa și S.U.A. în săli sau cluburi.

Biletele, în valoare de 20 de lei – preț întreg, 15 lei – pensionari și 5 lei / elevi/studenți se găsesc la Casa de bilete a Filarmonicii sau online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-extraordinar-desc…/

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co