Politica

De ce este nemulţumit consilierul Florin Marcu?

politica-(1)Politicianul este deranjat de atitudinea unor colegi PSD-iști, care resping proiectele adversarilor.

Intrat în Consiliul Local Câmpina de pe lista Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC), Florin Marcu a trecut în Partidul Democrat-Liberal (PD-L), în contextul politic creat la vremea respectivă. Indiferent în ce partid ar fi rămas, Partidul Social Democrat (PSD) îi este adversar politic. Nemulţumirile sale faţă de atitudinea membrilor PSD în Consiliul Local, concură şi cu unele ironii, să le zicem, ale presei locale, ce vor a scoate în evidenţă o anume pasivitate a lui Florin Marcu. Fiind la primul său mandat, este considerat un consilier „neacomodat”. Florin Marcu crede că, în accepţiunea presei, ar trebui să dea cu pumnul în masă pentru a-şi impune punctul de vedere, o atitudine ce-i repugnă profund. Ca urmare a acestei atmosfere create în jurul său, a considerat necesar, să declare public că: „Îi las pe alţii să se evidenţieze. Pentru unul are însemnătate banul, pentru altul contează firma sa, iar pentru altul are importanţă să iasă în faţă, să se evidenţieze constant”!

Atitudine negativistă
Consilierul se leagă şi de atitudinea colegilor de la PSD, aducându-şi aminte cum stăteau lucrurile în Consiliul Local, până să fie nevoit să treacă în tabăra PD-L: „Orice proiect  prezentai, ţi-l respingeau, doar pentru că nu era făcut de PSD-işti. Nu conta că proiectul respectiv putea aduce un beneficiu cetăţenilor! Aşa se întâmplă şi acum, de când am trecut la PD-L. Şi nu mă refer doar la mine. Nu accept astfel de răutăţi!
Dacă are omu’ un proiect bun, îl aprobăm. E simplu, logic şi de bun-simţ”!
Un alt „ghimpe” împotriva sa ar mai fi şi victoria obţinută la alegerile prezidenţiale, în zona Muscel. Şi asta, cu atât mai mult cu cât în această zonă, PSD-ul câştiga de fiecare dată. Se pare că şi din acest motiv a primit eticheta de „neacomodat”, el considerându-se, de fapt, mai mult „incomod”.
În momentul de faţă, deoarece face parte din Comisia de Cultură, se axează mai mult în această direcţie, fiind hotărât să dea mai multă importanţă manifestărilor culturale şi mai ales celor ce implică sportul de masă.Lucian IANCU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co