Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se intampla la Ploiesti: a platit cu functia votul pentru aprobarea teraselor de vară

Situație aberantă în Consiliul Local Ploiești! La PNL, cine nu se supune ordinii și disciplinei de partid plătește cu funcția. Pe principiul nicio faptă bună nu rămâne fără răsplată!

Consiliul Local Ploieşti va avea un nou consilier, după ce Paulica Drăgușin a fost obligată să-și dea demisia pentru că a votat altfel decât i-a cerut-o partidul.

Consilierul Paulica Drăgușin a fost nevoită să renunțe la funcția de consilier local în contextul scandalului legat de terasele de vară din municipiu. În prealabil ea a fost propusă pentru excluderea din Partidul Național Liberal, fiind obligată să demisioneze din rândurile formațiunii.

Astfel, în timpul şedinţei Consiliului Local din data de 30 mai, Drăgușin a votat „pe invers” față de colegii din PNL, votul ei fiind decisiv pentru trecerea proiectului teraselor de vară, în varianta pe care PSD-ALDE o susținea de multă vreme.

Concret, Paulica Drăgușin a votat atunci noul regulament pentru terase, alături de colegii de la PSD și ALDE, în condițiile în care liberalii ceruseră prorogarea proiectului de hotărâre, pe motiv că această propunere trebuie analizată mai bine. La acea dată, social-democrații au catalogat gestul consilierului local drept un „accident”.

Precizăm că, în condițiile în care proiectul de regulament privind funcționarea teraselor nu ar fi fost votat, ploieștenii nu ar fi avut posibilitatea – pentru cine știe cât timp – să se adăpostească de caniculă sub umbrela unei terase de vară.

Acum postul de consilier este vacant şi propunerea PNL pentru ocuparea lui este în persoana lui Grigore Constantin.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co