Actualitate

La Ploiesti incepe „Marea Deabarasare”

Primăria Municipiului Ploiești demarează, începând de astăzi,  campania „Marea Debarasare”, prin care persoanele care au în casă deșeuri electrice și electronice le pot preda, după care au posibilitatea de a se înscrie la tombolă.

Noua ediție a campaniei „Marea Debarasare” se va desfășura până la data de 6 iulie.

Cetățenii care dețin echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncționale sau degradate le pot preda printr-un simplu apel la numerele de telefon: 0244-541071 (int. 114) – Biroul Protecția Mediului și 0800.800.884 (Dispeceratul Primăriei).

Într-un comunicat de presă emis de către reprezentanţii Primăriei Ploieşti, se arată că participanți la campanie pot solicita înscrierea şi la tomolă. Este vorba despre tombola “Scoate deșeurile din casa ta!”. Aceasta se va desfășura miercuri 11 iulie, începând cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Ploieștenii pot anunța, de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, intenția de participare la această acțiune, enumerând echipamentele de care doresc să se debaraseze, precum și datele personale de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești va emite Adeverința de predare – primire a acestora, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare de la cetățeni.

Cei interesaţi sunt așteptaţi la Centrul municipal de colectare situat în strada Ciprian Porumbescu.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co