Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Flacăra violet aprinde spiritele PSD-iştilor brezeni

IMG_4251Fostul şef al organizaţiei Partidului Social Democrat (PSD) Breaza și consilier în localitate, Vasile Tănasă, contestă excluderea sa din rândurile organizației politice.

Vasile Tănasă a fost pus pe liber de PSD în luna octombrie 2009 şi acuză faptul că nu a primit niciun act din partea organizaţiei, conform Statutului, prin care să i se aducă la cunoştinţă schimbarea din funcţia deţinută şi, implicit, excluderea.
Vasile Tănasă a afirmat, iniţial, că nu a primit nimic oficial, nu a participat la nicio şedinţă și nu cunoaște motivele acestei excluderi. Revenind asupra declaraţiei, precizează: „Am făcut contestaţie pe 28 octombrie către Organizaţia Judeţeană la Comisia de Arbitraj, în baza discuţiilor auzite prin oraş şi a adresei din partea organizaţiei locale, făcută către Consiliul Local. Nici până în ziua de azi nu am primit răspuns. Am înţeles că mi se reproşează că aş fi trădat în favoarea Partidului Democrat Liberal (PD-L), că am fost văzut în birou la primar. Eu am considerat că un preşedinte de organizaţie, respectiv un consilier local, trebuie să aibă discuţii cu primarul asupra unor probleme ridicate de către cetăţeni. Au mai fost trei reclamaţii pe care cred că le-a scris Ion Duță, într-una fiind acuzat că nu am participat la un marş al stângii, la Câmpina. Mă aflam atunci cu soţia la spital, lucru cunoscut”.

Colaboraționism
cu dușmanul politic
Pe de altă parte, surse din cadrul Organizaţiei PSD Breaza, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, au pus la dispoziţia presei un proces verbal de la şedinţa de partid din luna august 2009. Din acest act intern reiese faptul că lui Vasile Tănasă i se aduc acuzaţii cu privire la: colaborarea cu PD-L; invită membri PD-L la adunări cu membri PSD; este împotriva primirii de alţi membri în organizaţie; i se impută o anume poziţie în şedinţele de consiliu, faţă de organizaţia PSD. Interesant este faptul că în acest proces-verbal se menţionează că ia cuvântul şi Vasile Tănasă, punând pe tapet activitatea sa din cadrul organizaţiei, cu atât mai mult cu cât actul este semnat şi de domnia sa. La o lună de la încheierea acestui proces verbal, Ilie Colorian preia şefia organizaţiei PSD Breaza. Oare chiar nu știa Vasile Tănasă ce i se pregăteşte?

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co