Politica

In PSD ies la iveală rufele murdare ale organizaţiei Breaza

2-duta-psd.Excluderea din partid a fostului preşedinte Vasile Tănasă a dat naştere unor dispute în interiorul organizaţiei, despre contrainformaţii, influenţă negativă şi şpriţuri.

După ce Vasile Tănasă, fostul preşedinte al organizaţiei PSD Breaza, a fost exclus din partid, acesta a declarat presei cu privire la Ion Duţă, membru în biroul permanent local, că a depus împotriva sa trei reclamaţii, semnate diferit. Lezat de aceste acuze, Ion Duţă a dorit să facă precizări în acest sens, scoţând în evidenţă influenţa negativă pe care Vasile Tănasă a avut-o asupra organizaţiei.
„Părerea mea despre Vasile Tănasă? Este zero barat! I-am spus acest lucru şi într-o şedinţă de partid. Ne-a făcut de râs în campania electorală, când era să fie luat la bătaie pe stradă. Cineva cu care a lucrat în cadrul armatei, pe vremea când Tănasă era ofiţer de contrainformaţii, l-a acuzat că l-a turnat. A trebuit să intervenim şi să plecăm de pe strada pe care ne aflam ca să stăm de vorbă cu cetăţenii, pentru a evita un conflict de agresiune”, a declarat Ion Duţă. Gafele mai mult sau mai puţin politice ale lui Vasile Tănasă nu se opresc aici, susţin adversarii. Ion Duţă povesteşte cum, la o masă de protocol, unde trebuia discutate probleme ale organizaţiei legate de membrii şi simpatizanţii formaţiunii politice pe care trebuia să se bazeze în campanie, Vasile Tănasă a invitat 12 pensionari, chemaţi din clubul acestora. Oamenii au acceptat invitaţia, dar, după câteva şpriţuri, şi-au declinat şi opţiunile politice, care erau cât se poate de „portocalii”. Pensionarii în cauză au mărturisit că au venit invitaţi de Vasile Tănasă şi că „Dacă ne-a adus, ce să facem! Şi la pomană să fim proşti?”
Dezvinovăţirea
Ion Duţă a considerat necesar să facă publice aceste aspecte legate de atitudinea lui Vasile Tănasă pentru a justifica motivul depunerii unei sesizări către conducerea organizaţiei judeţene de partid. Ştie că au mai existat şi alte reclamaţii scrise, dar care nu îi aparţin.
Subminată chiar din interior, pe parcursul mandatului deţinut de către Vasile Tănasă, organizaţia încearcă, acum, să se regrupeze şi să accepte noi membri, acordându-se, de data aceasta, o mai mare atenţie calităţilor morale  ale acestora.Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co