Actualitate

Concedieri colective

În prag de iarnă, 125 de prahoveni vor rămâne fără serviciu din cauza concedierilor colective care se vor realiza până la sfârşitul anului. Disponibilizaţii vor proveni de la patru societăţi comerciale care au notificat, deja, conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova, despre ce vor face în această lună şi în decembrie. „Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit trei înştiinţări pentru luna noiembrie, însemnând 84 de angajaţi, şi una pentru luna decembrie, cu 41 de angajaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Prahova, Cristiana Opriţă.
Cei care îşi vor pierde locul de muncă pot consulta lista job-urilor vacante, care sunt înregistrate la Agenţie. „În acest moment, avem aproximativ 340 de locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind în domeniul textilelor”, a mai adăugat Cristiana Opriţă.
Tot în sprijinul şomerilor se vor deschide şi noi cursuri de calificare – la sfârşitul lunii, unul de maşinist maşini mobile pentru transport interior, apoi, la începutul lui decembrie, cele de agent de pază şi maseur.
La sfârşitul lunii octombrie, în Prahova erau înregistraţi 17.259 de şomeri, rata şomajului fiind de 5,5 la sută. M. B.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co